top of page

TRENERE

Elin G. Gransletten underviser Hanna S. Ingebrigtsen

ELIN GRINDVOLL GRANSLETTEN

Klubbtrener partallsuker

Gått hestelinja ved Storsteigen vgs og tok fagbrev i hestefaget i 2006 etter lærlingtiden hos Per og Helene Waaler. Gikk deretter 1 år på hestelinja ved Fjordane Folkehøgskule i Nordfjordeid. Flyttet til Vingelen i 2007 på gården Gransletten med sin drektige hoppe. 
Etterhvert ble det bedriftsetableringskurs med tanke på å drive rideskole, og har fulgt opp flere elever fra nybegynner til stevnestart. Har siden 2008 drevet en liten rideskole på gården, men de siste årene har det blitt mindre av dette. Hjemme har Elin nå fire hester. Konkurrert opptil MC i dressur, noe sprang og begynt å snuse på MB kjøring. Blitt mer glad i dressur og kjøring med årene. Autorisert Trener 1  via NRYF i 2013, og kursholder i hestekunnskap og sikkerhet på grøntkort kurs. Har også vært sprangdommeraspirant, og har fagbrev i barne-og ungdomsarbeiderfaget. Har vært klubbtrener i Nøst siden 2017 og har undervisning annenhver mandag oddetallsuker.

LK_-_Bilde_til_hjemmeside_n%C3%B8st_edit

LIV KRISTIN DYBSAND

Klubbtrener oddetallsuker (permisjon)

Liv Kristin født 1997, og har drevet aktivt med hest siden hun startet på hestelinja på storsteigen i 2013. Etter dette var hun lærlig ved Norsk hestesenter og tok fagbrev som hestefagarbeider på ny året 2018. Senere dette år startet hun på ridelærer utdanningen ved Norsk Hestesenter og er i dag autorisert ridelærer. Hun jobber nå på Storsteigen videregående skole som hestefaglærer. Underviser alle nivåer i både sprang og dressur. Tar også på seg innridning/tilridning ved forespørsel. "Mitt hovedfokus er rytterens sits og innvirkning på hesten, samt at både rytter og hest skal føle mestring. Selv ligger jeg på middels nivå i både sprang og dressur.

Liv Kristin er for tiden i permisjon

Marianne Sandbakken, Underviser

MARIANNE SANDBAKKEN

Fast ekstern dressurtrener

Marianne jobber med hest på heltid, undervisning og trening av hest.Undervisningen er sympatisk og konsekvent, og blir tilpasset hver enkelt slik at man får stort utbytte uavhengig av egne mål ved ridningen. Undervisningen passer både for de som ønsker å ri konkurranser, og de som ønsker å trene dressur som en avveksling.

Kristine Steine Sund underviser Tonje Morønning

KRISTINE STEINE SUND

Fast ekstern kjøretrener

Kristine Steine Sund, født i 1988 og har kjørt hest siden 2008. Er utdannet Trener 1 Kjøring gjennom NRYF og har konkurrert opp til middelsklasse i kjøring.
Jeg legger vekt på at hesten skal ha en god treningsopplevelse sammen med oss, dette skaper vi ved å passe på at de jobber riktig med kroppen sin, at de ikke utsettes for mer enn de klarer og at vi som har ansvaret for hesten er sikre på at hesten er frisk. Selv har jeg hatt flere ulike hester som jeg har trent opp, omskolering av traver, innkjøring og temming av unghest og voksen hest, samt å videreutdanne hester som allerede er innkjørte.
Grunnkunnskap om hest og håndtering av hest ligger i grunnen for alt jeg gjør, og dette ønsker jeg å videreformidle til mine elever.
Timene tilpasses den enkelte ekvipasje enten det er grunntemming eller forberedelser mot konkurranse.
Jeg ønsker også alle typer hester, ponnier og folk velkomne!

JPEG image-104C33259D45-1_edited.jpg

ANDRE TRENERE

Eksterne trenere

Andre trenere vi arrangerer kurs med er Tone Liabø og Stine Løkken i sprang, og Ann Cathrin Lübbe i dressur. Det jobbes med å få til faste treninger i sprang.
Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har en trener du ønsker at vi skal arrangere kurs med!

Faste trenere: Meet the Staff
bottom of page