TRENERE

Elin G. Gransletten underviser Hanna S. Ingebrigtsen

ELIN GRINDVOLL GRANSLETTEN

Klubbtrener og sports-og barneidrettsansvarlig. 

Gått hestelinja ved Storsteigen vgs og tok fagbrev i hestefaget i 2006 etter lærlingtiden hos Per og Helene Waaler. Gikk deretter 1 år på hestelinja ved Fjordane Folkehøgskule i Nordfjordeid. Flyttet til Vingelen i 2007 på gården Gransletten med sin drektige hoppe. 
Etterhvert ble det bedriftsetableringskurs med tanke på å drive rideskole, og har fulgt opp flere elever fra nybegynner til stevnestart. Har siden 2008 drevet en liten rideskole på gården, men de siste årene har det blitt mindre av dette. Hjemme har Elin nå fire hester. Konkurrert opptil MC i dressur, noe sprang og begynt å snuse på MB kjøring. Blitt mer glad i dressur og kjøring med årene. Autorisert Trener 1  via NRYF i 2013, og kursholder i hestekunnskap og sikkerhet på grøntkort kurs. Har også vært sprangdommeraspirant, og har fagbrev i barne-og ungdomsarbeiderfaget. Har vært klubbtrener i Nøst siden 2017 og har undervisning annenhver mandag oddetallsuker.

Marianne Sandbakken, Underviser

MARIANNE SANDBAKKEN (INNLEID)

Marianne jobber med hest på heltid, undervisning og trening av hest.
Undervisningen er sympatisk og konsekvent, og blir tilpasset hver enkelt slik at man får stort utbytte uavhengig av egne mål ved ridningen. Undervisningen passer både for de som ønsker å ri konkurranser, og de som ønsker å trene dressur som en avveksling.

Kristine Steine Sund underviser Tonje Morønning

KRISTINE STEINE SUND (INNLEID)

Kristine er født i 1988 og har kjørt hest siden 2008. Er utdannet Trener 1 Kjøring gjennom NRYF og har konkurrert opp til middelsklasse i kjøring.
Hun legger vekt på at hesten skal ha en god treningsopplevelse sammen med oss, dette skaper vi ved å passe på at de jobber riktig med kroppen sin, at de ikke utsettes for mer enn de klarer og at vi som har ansvaret for hesten er sikre på at hesten er frisk. Selv har hun hatt flere ulike hester som hun har trent opp, omskolering av traver, innkjøring og temming av unghest og voksen hest, samt å videreutdanne hester som allerede er innkjørte.
Grunnkunnskap om hest og håndtering av hest ligger i grunnen for alt hun gjør, og dette ønsker hun å videreformidle til sine elever.
Timene tilpasses den enkelte ekvipasje enten det er grunntemming eller forberedelser mot konkurranse.
Jeg ønsker også alle typer hester, ponnier og folk velkomne!

Tone Liabø.jpg

TONE LIABØ (INNLEID)

Tone har flere års erfaring med innridning, tilridning og trening av unghest og voksne hester av flere raser. Utdannet sine egne hester fra innridning til LA og MB sprang. Kvalifisert til MA sprang og ridd flere internasjonale stevner. Utdannet Trener 1 gjennom NRYF i 2018. De siste årene har det også blitt stor interesse for å videreformidle kunnskapen via undervisning av hest og rytter på alle nivåer opptil LA sprang og dressur. Tone underviser i sprang, dressur og bakkearbeid(bomarbeid), samt behjelpelig med innridning eller tilridning av unghest sammen med eier. Undervisningen blir utført på en måte som setter rytteren i perspektiv, slik at hest og rytter blir enda mer samspilt. Stort fokus på sits og teknikk, den mentale delen og det å ha det moro.